top of page

Premi Enric Martínez i Julià


El Premi ENRIC MARTÍNEZ I JULIÀ, de recent creació i impulsat per Centre Sant Pere, és un dels pocs premis a Catalunya creat des de la societat civil per premiar a una personalitat de la mateixa societat civil que hagi destacat al llarg dels anys en la defensa activa dels valors humans i personals més universals. En un moment en el qual majoritàriament la societat no sembla donar rellevància a valors com la solidaritat, l’ajuda discreta als més necessitats, la integritat personal i social, la lluita per la millora de la cultura en tots els aspectes, l’ajuda desinteressada a éssers humans en risc, etc... es fa més que mai necessari reconèixer a aquells que, de forma directa o indirecta, representen aquests valors destacant-los com a far per la resta de la comunitat. Precisament aquests són alguns dels trets fonamentals de la personalitat de l’Enric Martínez i Julià, el soci més antic del Centre.

En l'edició 2019 s'ha atorgat el Premi al Sr. OSCAR CAMPS, ja que s'ha considerat que a través de l’ONG Open Arms creada per ell mateix, estan desenvolupant una tasca d'ajuda a totes aquelles persones que fugint de conflictes bèl·lics, persecucions o pobresa extrema, intenten arribar a Europa arriscant les seves pròpies vides en travessies molt perilloses a través del mar.

L'acte de lliurament tindrà lloc el 29 de juny a les 18h a l'Auditori Cullell i Fabra (C/ Sant Pere Més Alt n. 25). Serà gratuït però s'ha de reservar plaça trucant al 93 268 25 09 o escribint a info@centresantpere.com

L'acte començarà amb un debat anomenat "SALVAR VIDES: LA INTRAHISTÒRIA DEL CENTRE" (40 min) amb la presència d'en:

Miquel Costabella (Historiador)

Albert Rodríguez (Expresident del Centre)

Enric Martínez i Julià (Soci més antic)

Moderador: Salvador Teis (Vicepresident del Centre)

Seguidament la Presidenta del Centre, la Sra. Teresa Baltà, juntament amb Enric Martínez i Julià faran entrega com a premi al Sr. Oscar Camps d'una escultura de l'artista JOSEP GINESTAR, i posteriorment es servirà una copa de cava als assistents.

Més info: http://premi-enric-martinez-i-julia.mozello.com

Més Notícies
bottom of page