top of page

Taula rodona: Partits polítics i polítiques lingüístiques


Llengua Nacional organitza aquesta TAULA RODONA del cicle «Parlem-ne!» en motiu de les ELECCIONS MUNICIPALS 2019.

PARTITS POLÍTICS I POLÍTIQUES LINGÜÍSTIQUES

Dijous 9 de maig de 2019 a les 19.00h

A l'AUDITORI Cullell i Fabra del Centre Sant Pere Apòstol.

Carrer Sant Pere més Alt, 25. Barcelona

Us convidem a la taula rodona corresponent al primer semestre d’enguany, en què, seguint el model habitual de tres ponents, preguntarem a tres partits polítics allò que no expressen en programes ni campanyes: quines polítiques lingüístiques tenen, quin model de llengua proposen, què pensen fer per protegir el català, pequè sigui útil, atractiu i necessari en el dia a dia...

Respondran les nostres preguntes Gorka Knörr, 5è a la llista de candidats al Parlament Europeu per Junts per Catalunya; Laura Domingo, de la Sectorial de Política Lingüística d’Esquerra Republicana de Catalunya i de la d’Ensenyament d’Esquerra Republicana del País Valencià, i la lingüista Blanca Serra per part de la Candidatura d’Unitat Popular, moderats per Màriam Serrà.

Us hi esperem! Entrada lliure!

Recomanem que confirmeu l’assistència a: info@llenguanacional.cat

Més Notícies
bottom of page