Ruta d'associacions pel barri

El Centre Torre Jussana, amb la col·laboració del Centre Sant Pere Apòstol, organitza una nova cita del #GR_Associacions, el projecte de rutes a peu per conèixer entitats dels diferents barris de Barcelona.

 

El proper dissabte 22 d’octubre, ruta pel barri de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera, una gran oportunitat per conèixer la diversificada realitat associativa del barri i, al mateix temps, un seguit d’entramats de carrers i places amb personalitat pròpia i un teixit social dens i singular.

 

La ruta començarà a les 10 h al Centre Sant Pere Apòstol, des d’on caminarem fins a la Fundació Comtal, una entitat referent, no només al barri sinó  a tot Barcelona. Seguirem cap a la Fundació Roure i seguidament passejarem fins a la Casa dels Entremesos, on coneixerem l’activitat de la Colla Gegantera Casc Antic. Per tancar la ruta tornarem al Centre Sant Pere per conèixer una altra entitat cultural, en aquest cas l’Associació Colla Sardanistes Laietans.

Finalment, recuperarem forces amb un pica-pica per a totes les persones participants.


Les rutes del #GR_Associacions són gratuïtes. Més informació i inscripcions aquí.

Please reload

Més Notícies

06/03/2020

14/01/2020

Please reload

Centre Sant Pere Apòstol

Carrer Sant Pere Més Alt, 25. 08003 Barcelona

T. 932682509

Horari d'atenció:

  • de 17 a 21'30 h. de dilluns a dijous

  • de 17 a 22 h. divendres i dissabtes

  • de 10 a 14 h. dilluns, dimecres i divendres 

info@centresantpere.com

© 2016 by Centre Sant Pere Apòstol.  

Disseny by sacdisseny.com