Visca les sortides culturals!

TENIM UNA CIUTAT FANTÀSTICA!

El cert és que mai deixaré de sorprendre’m de totes les activitats que el Centre ofereix, i que sovint he desconegut o ignorat durant un temps. Quan arriba el dia que els dono una oportunitat en gaudeixo molt i prenc nota a la meva agenda de les properes, per tornar-ne a gaudir!

 

És sorprenent que l’any 2015, trenta milions de turistes vinguessin a admirar la nostra ciutat però que molts de nosaltres no la sapiguem apreciar ni hàgim visitat alguns dels seus edificis i barris més espectaculars i curiosos.

 

Una de les activitats més interessants que cada mes el nostre Centre posa, de franc, a disposició de tots els seus socis i sòcies –i que potser no valorem prou– són les visites culturals de l’historiador Josep Maria Vilarrúbia. Es tracta de rutes guiades per diferents indrets de Barcelona, a les quals el senyor Vilarrúbia ens exposa espais i edificis fantàstics de la nostra ciutat, que sovint no hem visitat o en els quals mai no ens havíem fixat.

 

Aquest diumenge 2  d’octubre, amb uns quants incondicionals del mestre Vilarrúbia, vàrem anar a visitar el barri de la Ribera i el carrer Montcada, un indret espectacular, amb un seguit de palaus, anècdotes i llegendes molt divertits. Entrar en alguns patis d’aquests palaus medievals del carrer Montcada suposa entrar a uns escenaris històrics realment magnífics!

 

La pròxima visita guiada és el diumenge 6 de novembre, pel barri Gòtic, però per conèixer els seus racons menys visitats i més misteriosos, que molts de nosaltres segur que desconeixem. Ja tinc ganes que arribi per descobrir-los! Us animo a totes i a tots, a no quedar-vos a casa aquell diumenge al migdia, i venir a caminar i conèixer les llegendes i racons més desconeguts de la nostra ciutat. Segur que la visita no us decebrà!

 

 

Please reload

Més Notícies

06/03/2020

14/01/2020

Please reload

Centre Sant Pere Apòstol

Carrer Sant Pere Més Alt, 25. 08003 Barcelona

T. 932682509

Horari d'atenció:

  • de 17 a 21'30 h. de dilluns a dijous

  • de 17 a 22 h. divendres i dissabtes

  • de 10 a 14 h. dilluns, dimecres i divendres 

info@centresantpere.com

© 2016 by Centre Sant Pere Apòstol.  

Disseny by sacdisseny.com